De juiste ingang ...

Combineren van kwaliteit, ervaring en nieuwe technieken

Wisdom Parts is een dienstverlener en specialist op het snijvlak van de voedingsmiddelenindustrie, bouw en installatietechniek. Wij adviseren, leveren en installeren oplossingen in de vorm van industriële deuren, hygiënesluizen en toegangsautomatisering. Met onze oplossingen realiseren wij de juiste ingang voor hygiënische en geconditioneerde omstandigheden in de food, feed, pharma, retail en zuivelindustrie. Wisdomparts voegt kennis en ervaring uit de verschillende expertises samen om te integreren in onze totaaloplossingen zoals volledig geautomatiseerde deuren en contactloze hygiënesluizen in high-care productieruimtes. Vanaf ontwerp tot realisatie denken wij mee in uw proces. Daarom werken wij nauw samen met diverse ingenieursburo’s en architekten, aannemers, installatiebedrijven, eindgebruikers om duurzame oplossingen te creëren. Onze vaste leveranciers en productiepartners dragen bij aan de kwaliteit en betrouwbaarheid waar wij voor staan.

Eind jaren ‘90 is ons bedrijf ontstaan uit het besef dat het bouwen in specifieke sectoren als food, of pharma meer vraagt dan wat losse producten samenvoegen op de bouw. Een deur in een koelcel, of toegang tot een productieruimte zijn namelijk niet enkel “een plank in het gat”, maar maken wezenlijk deel uit van het proces, continuïteit en kwaliteit. Een betrouwbaar functionerende deur, duurzaam vormgegeven en gekoppeld aan slimme automatisering draagt gewoon bij aan het resultaat. Wisdomparts voegt deze aspecten samen tot één oplossing; bouwkundig, brand technisch, hygiënisch, qua gebruiksgemak en veiligheid - kortom de juiste ingang.

De food en retail branche waarin wij werkzaam zijn, is dynamisch, met de hectiek van 24/7 productie en levering en continue aanwezige kwaliteitsnormen. Daarbij zijn deze branches en de wereld om ons heen blijvend digitaal en vragen om intelligente oplossingen. Als dienstverlener is het belangrijk te kunnen anticiperen op de snel veranderende eisen en wensen in deze wereld en digitale processen, met behoud van kwaliteit. Wisdomparts heeft vaste partners voor de betrouwbare levering van kwaliteitsproducten. Daarnaast ontwerpen, engineeren onze medewerkers in huis en in nauw overleg met onze productiepartners, om zoveel mogelijk maatwerk vooraf te verrichten en onze oplossingen plug-and- play op de bouw en in lopende proces te kunnen installeren. Ook software modules worden door onze engineers zelf geschreven, of gemoduleerd.

Paulo Coelho

Het team van Wisdom Parts gelooft in de mix tussen kennis en ervaring en het toepassen van nieuwe technieken om u de juiste ingang te kunnen bieden..

De juiste ingang

Wat is voor u de juiste ingang, een deur die altijd voor iedereen open staat? Of juist niet?

Een deur, als toegang, of een scheiding tussen twee verschillende ruimtes kan meerdere functies hebben, vaak een combinatie van tegenstrijdige belangen...

Bekijk onze projecten...

Markten

Wisdomparts werkt op veel uiteenlopende plekken; op hypermoderne productielocaties voor babyvoeding, bij leveranciers voor de ingrediënten voor de pharma, in oude melkfabrieken uit 1908, of in de kou van de koel- en vriescellen van slachterijen, of distributiecentra.

Deze markten hebben verschillende eisen en wensen qua producten en werkzaamheden, maar ook overeenkomsten in bijvoorbeeld dienstverlening. Daarom stemmen wij ons aanbod op uw specifieke situatie af.

Bekijk op welke markten Wisdom Parts actief is...

Producten

Om de juiste ingang te creëren, hebben we vaak meerdere ingrediënten nodig.
De basis begint vaak bij een deur, een kozijn dat bij het wandtype past een daarna volgen alle opties en mogelijkheden, om uw zonering, hygiëne en veiligheid op orde te krijgen.
alle producten voor - de juiste ingang.

Bekijk onze producten...